Contact

PsychologiePraktijk Hooge
Blauwe Berg 7C
1625 NT Hoorn
tel/whatsapp: 06-27073265 (voor aanmelden het formulier hieronder invullen.)
openingsdagen: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
Email: info@pphooge.nl
Website: www.pphooge.nl
KvK: 89920007
Rekeningnummer: NL27KNAB0611642328 t.n.v. PsychologiePraktijk Hooge


Aanmeldformulier

Door de vele aanmeldingen kan ik helaas geen nieuwe cliënten meer aannemen op dit moment. (Het heeft geen zin om het formulier in te vullen of telefonisch contact te zoeken.) Zodra er weer ruimte is zal ik dat vermelden hier op de site.

* Is een verplicht veld.


Bereikbaarheid

De praktijk bevindt zich op de tweede verdieping van het missiehuis en is zowel met de trap als de lift te bereiken.

Met de auto, lopend, de (OV)fiets of het openbaar vervoer kun je gemakkelijk bij de praktijk komen.

  • auto; vanaf de A7 afslag 8 Hoorn. Neem daarna de afslag links richting de Westfries. Vanuit de stadskant is het de laatste afslag voor de oprit naar de A7, je volgt rechts de afslag richting de Westfries.
  • (OV)fiets; ongeveer 5 minuten fietsen vanaf station Hoorn
  • openbaar vervoer; bus 139 richting Medemblik, uitstappen bij halte Berkhouterweg
  • lopen; vanaf station Hoorn is het ongeveer 15 minuten lopen naar PsychologiePraktijk Hooge

Let op, een aantal routebeschrijvingen geeft niet de goeie locatie aan. Je wordt naar de plek geleid waar je hiernaast PsychologiePraktijk Hooge ziet staan, dit zijn echter woningen. De ingang van de praktijk is waar het rondje staat bij de M van Missiehuis, ongeveer 500 meter verder de straat in. De praktijk is in het Missiehuis zelf met de ingang aan de zijkant. 

N.B. Soms is het erg druk op de parkeerplaats. Je kunt dan op je navigatie Blauwe Berg 5 invoeren, of het Westfries Archief. Je wordt dan naar de andere zijkant geleid. Daar, of bij de sportvelden, is meestal nog voldoende plek. Je gaat wel op dezelfde plek naar binnen om bij de praktijk te komen. Je loopt dus even om het Missiehuis heen naar de M op de afbeelding. 

Je hoeft niet aan te bellen en kunt door de glazen deuren gewoon naar binnen gaan. Binnen neem je rechts de lift naar de tweede verdieping ('Missiehuis Psychologie & Haptotherapie'). Rechtdoor uit de lift is achter de tweede glazen deuren de praktijk. Je kunt links in de wachtkamer plaatsnemen, ik haal je op. 


Crisis situaties

PsychologiePraktijk Hooge is een kleine (vrijgevestigde) praktijk. Hierdoor is er geen eigen crisisopvang. In geval van crisis kun je het beste contact opnemen met de huisarts, of de huisartsenpost. Bij levensbedreigende situaties bel je 112.


Klachten

Wanneer je een klacht hebt hoor ik deze graag. Samen zullen we dan kijken of we tot een oplossing kunnen komen. Wanneer dit niet leidt tot een voor jou aanvaardbare oplossing kun je een klacht indienen bij Klacht&Company via nip@klachtencompany.nl. Klachten kunnen ook digitaal worden ingediend met het klachtenformulier