Wie ben ik?

Mijn naam is Magdaleen Hooge (1970). Na de middelbare school heb ik de HBO-V (verpleegkunde) afgerond, om vervolgens te gaan werken als verpleegkundige (en al snel als projectleider en manager). Ik heb met name in de psychiatrie en de zorg voor mensen/kinderen met een verstandelijke beperking (en bijkomende psychiatrische problematiek) gewerkt. In 2011 ben ik gestart met de studie levenslooppsychologie aan de Open Universiteit. Daarna heb ik als psycholoog ruim 6 jaar met veel plezier binnen de verschillende takken van de gehandicaptenzorg en de GGZ ervaring opgedaan.

Voor zowel de Yucel-methode als hartcoherentie ben ik gecertificeerd, dit geeft beide net dat extra inzicht dat iemand nodig kan hebben om verder te kunnen. De basis- en de vervolgopleiding EMDR, en de ervaring met (intensief) trauma- en PTSS behandelingen, zorgen ervoor dat ik ook bij traumaklachten een passend aanbod kan doen. Ik ben gecertificeerd voor ACT (Acceptance and Commitment Therapy), waar ik graag vanuit werk. De tweejarige opleiding tot GZ-psycholoog heb ik eind 2022 met succes afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik met veel enthousiasme verder kennis mogen maken met de sfeer van een behandelpraktijk binnen zowel de generalistische basis GGZ als de specialistische GGZ. Dit is mij zo goed bevallen dat ik besloten heb mijn eigen praktijk te openen in 2023. In april 2024 heb ik de basiscursus schematherapie afgerond. Een waardevolle aanvulling merk ik.


Ik ben lid van

  • het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) NIP nummer: 241730 www.psynip.nl
  • de Vereniging EMDR Nederland (VEN) lidmaatschap: 0040823 www.emdr.nl 
  • Vereniging Acceptatie en Commitment Therapie (ACT)(ACBS BeNe) www.acbsbene.com

BIG-registratie en AGB codes

  • BIG-registratienummer GZ-psycholoog: 59041916625
  • Persoonlijke AGB-code; 94113752
  • Praktijk AGB-code; 94067578

Cliëntwaardering

De waardering van cliënten over de behandeling wordt gemeten met de CQI-GGZ-VZ-AKWA. Deze vragenlijst meet de kwaliteitsaspecten van de behandeling om te kijken waar cliënten tevreden over zijn en waar nog ruimte voor verbetering is. Cliënten geven mij als behandelaar in 2024 (jan-mei) een gemiddeld cijfer van 9 (schaal 0-10).

 

Rapportcijfer 9 (1-10)
Bejegening 4,9 (1-5)
Bereikbaarheid behandelaar 4,8 (1-5)
Informatie behandeling 4,6 (1-5)
Samen beslissen 4,9 (1-5)
Mogelijkheid betrekken familie of naasten 4,5 (1-5)
Uitvoering behandeling 4,8 (1-5)

Ik ben in het bezit van een goedgekeurd kwaliteitsstatuut. 

Ik ben geregistreerd als keurmerkdrager Keurmerk Kortdurende Generalistische GGZ

Kwaliteitsstatuut MT Hooge
PDF – 97,2 KB 149 downloads